Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn Account Zakelijk
Home  // Portfolio  // Projecten Badkamertelevisie   

Portfolio

Gadgets & Trends is niet zomaar een online webshop. Gadgets & Trends helpt zelfs mee in de ontwikkeling van concepten, het uitdenken van nieuwe formules en het inrichten van projecten in de bijvoorbeeld de Horeca, winkelcentra en het bedrijfsleven in zowel het binnen als het buitenland. Op deze pagina's vindt u een overzicht van reeds volbrachte projecten per product gesegmenteerd.

Heeft u vragen en/of opmerkingen na het zien van deze interesante producten laat het ons weten. (klik hier voor contact pagina)


Alpenpalace Hotel Italiƫ

Deze zomer is Gadgets & Trends op bezoek geweest bij het 5 ***** Alpenpalace Deluxe Hotel & Spa Resort waar het project met 15 luxe kamers met de TileVision reeds was afgerond. Het Hotel behoort tot één van de mooiste Hotels ter wereld. We zijn er dan ook trots op dat Gadgets & Trends onderdeel mocht zijn van deze verbouwingen. Het Alpenpalace Hotel zit fantastisch gelegen tussen de bergen, op de grens van Oostenrijk en Italie.  

Klanten van het Alpenpalace Hotel krijgen een zeer warm onthaal. Uiteraard is het Hotel van alle gemakken voorzien. Een 2000m2 luxe spa park midden in een 30.000m2 relax en zonneparadijs, 24 uurs service, excellente keuken op sterrenniveau en open in zowel het zomer als het wintersport seizoen.

Voor meer informatie over het Hotel gaat u naar www.alpenpalace.com

Crowne Plaza Brussel

Ook hier was Gadgets & Trends leverancier van de Badkamertelevisie.

Crowne Plaza Brussel is 10 suites rijk die allen een uitzonderlijke lifestyle ervaring aanbieden. Top extra voorzieningen, een ontspannende omgeving , unieke uitzichten over Brussel en een grote slaapkamer en badkamer (met Badkamertelevisie) die een nauwkeurig beeld weergeven van het glorierijke verleden van dit hotel. Een thuisadres voor reizigers die van de betere dingen in het leven houden.

Tegenover het grootste winkel centrum van België, op wandelafstand van de beroemde Grote Markt en het Historisch centrum. Aan de overkant van de grootste shopping buurt van de stad en dichtbij belangrijke stations zoals Brussel Zuid, eindstation van Eurostar & Thalys en het Noord Station voor direkte verbinding met de Brussel International Luchthaven.

BRON : www.crowneplazabrussels.be

Hotel Heerenhuys te Ruinerwold

Een 9.5 op Zoover krijg je natuurlijk niet zomaar. Misschien heeft de Badkamertelevisie die in 1 van de Suites hangt er wel mee te maken ? Wij zelf willen dit natuurlijk graag geloven maar weten ook wel dat de eigenaren van het Hotel één van de beste ''gastheer & vrouw'' van Nederland zijn. Superklantvriendelijk, luxe en in een wonderschone natuur. Dat is wat je hier kunt verwachten.

Niet voor niets dat veel klanten elk jaar terug komen.

Voor een kijkje in het Hotel :HotelHeerenhuys.com
BRON : Foto 1 © Rene den Engelsman fotografie 

Verlichte wastafel

Een standaard badkamer raak je op uitgekeken, dus waarom niet iets bijzonders wat niet iedereen in hun huis heeft. Met de verlichte wastafel ziet jou badkamer er al een stuk vrolijker uit. Een opvallende en kleurrijke wastafel is toch een mooi alternatief voor de de traditioneel, zware, onverlichte porseleinen wastafels. 

Een badkamerspiegel die het ene moment een hoge kwaliteit llluminated spiegel is en het andere moment een  volledig functionerende digitale televisie. Of je nou moet haasten om naar het werk te gaan en toch nog even snel de verkeersinformatie wilt checken of dat je je aan het voorbereiden bent om ''uit'' te gaan en je nog even naar je favoriete serie wilt kijken. 

De verlichte wastafel en de badkamertelevisie bij elkaar maakt jou badkamer helemaal modern en bijzonder.